TORELLÓ PARTICIPA EN LA 10ena EDICIÓ DE LA CAMPANYA 'BARRIS ANTICS, MOLT PER DESCOBRIR, MOLT PER OFERIR' QUE DONAR VISIBILITAT I VALOR AL COMERÇ DE PROXIMITAT

Un total de 31 municipis, entre els quals Torelló, participen aquest mes d'octubre en la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics dels municipis. Aquesta iniciativa està impulsada per la Generalitat, Pimec i les quatre diputacions.

Aquest any Torelló, a més dels premis de Catalunya, repartirà 5 premis procedents del comerços de Torelló, amb un total de 45 regals d’un total de 43 botigues. La campanya està valorada en un total de 1.253,50 euros. Per participar del sorteig, només cal omplir la butlleta que es troba en tots els establiments col·laboradors identificats amb el cartell de la campanya.

El sorteig tindrà lloc el dimecres 4 de novembre i l'entrega de premis el dijous dia 6. Enguany es celebra la 10a edició de la campanya que habitualment es portava a terme durant el mes de juny, aquest any, degut a la situació d'emergència sanitària, s'ha postaposat i es realitza durant aquest mes d'octubre.

Els comerços de Torelló que s’han adherit a la campanya aporten un regal amb un valor mínim de 20 euros. Aquests premis-regal s'exposen en forma d'aparador en un establiment comercial del nucli antic que actualment està en règim de lloguer, situat al carrer Mosèn Parassols número 11, i d’aquesta manera també es visualitza un espai per un futur negoci. La campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’ es va posar en marxa fa 10 anys amb la participació de 8 municipis. Ara, la seva desena edició es consolida amb la participació de 31 poblacions d’arreu del territori.

La Xarxa de Barris amb Projectes està formada per ajuntaments que impulsen plans de millora de barris i posen en marxa aquestes campanyes amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics i per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.