Lliurament de premis de la campanya comercial ‘Compra i descobreix Catalunya’


Aquest dimecres 20 de juliol al vespre es va fer, a La Cooperativa, l’acte d’entrega de premis de la dotzena campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb projectes. A l’acte hi van assistir les persones guanyadores dels onze premis, així com representants de les botigues que havien segellat les butlletes afortunades. També es va comptar amb la presència de l’alcalde, Marçal Ortuño.


Els premis de la categoria Torelló es van segellar a la llibreria papereria Colors, les carnisseries Plans Criballés i Can Teixidor i dos a la també carnisseria Pins 12. Les persones afortunades són de Torelló, Sant Pere de Torelló i les Masies de Voltregà. En la categoria Catalunya, les butlletes premiades estaven segellades a La Nina, calçats Ginebra, joieria rellotgeria Carrera, llibreria papereria Colors i carnisseria Plans Criballés, i han anat a parar a mans de persones de Torelló i Vidrà.


Finalment, el premi del comerciant ha recaigut en el centre d'estètica Maveisan. A Torelló, la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ ha comptat amb la col·laboració de 38 comerços.