La regidoria de Comerç sorteja 50 carrets de la compra en una campanya per promoure el comerç local

Després d'uns mesos difícils per l'alerta sanitària provocada pel COVID-19, l'àrea de Comerç de l'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una campanya per impulsar el comerç local i promoure que els ciutadans comprin en establiments del municipi. Es sortegen 50 carrets de la compra, que estan exposats en dos aparadors d'establiments buits, al carrer Sant Miquel i avinguda de Montserrat.

La campanya estarà en marxa tot el mes de juliol i els establiments que s'hi vagin adherint disposaran de tiquets per repartir entre els seus clients i participar en el sorteig. En total, s'ha previst repartir 5.000 tiquets i de moment, hi ha 64 establiments adherits a la iniciativa. Els guanyadors dels 50 carrets es donaran a conèixer el dia 31 de juliol, dia de finalització de la campanya.

La campanya, que s'engloba sota la marca 'El nostre comerç és un luxe', també serveix per donar visibilitat a dos locals buits que actualment estan en règim de lloguer i que és on s'exposen els carrets que es sortejaran. Estan situats al carrer Sant Miquel i a l'avinguda de Montserrat. L'objectiu és incentivar el seu lloguer i fer que el centre comercial urbà sigui més atractiu i endreçat.