Comerços de Torelló participen en la nova campanya del CNL d'Osona


El Consorci de Normalització Lingüística d'Osona (CNL) impulsa de l'1 al 30 de juliol la nova campanya 'A l'abril cada paraula val per mil (i al juliol val un sol!)'. Es tracta d'una versió adaptada de la campanya que normalment es fa a l'abril i que enguany no es va poder portar a terme per l'estat d'emergència sanitària. S'exposaran cartells amb endevinalles sobre frases fetes als comerços de diversos municipis d'Osona, entre ells, a Torelló. A la campanya, que té en marxa un concurs, hi col·labora la regidoria de Comerç i l'Oficina de Català de Torelló.

Així doncs, aquest mes de juliol s'exposen als comerços de Torelló (i d’altres municipis de la comarca) una trentena de cartells, cadascun amb una frase feta diferent que conté un enigma. El 23 de juliol també trobareu, amb motiu de la celebració ajornada de Sant Jordi, punts de llibre, amb les mateixes frases fetes, a les llibreries, a la biblioteca Dos Rius i als establiments de Torelló que participen en la campanya.

Per poder participar en el concurs i optar als premis, només heu de respondre el formulari corresponent a través del blog https://blogs.cpnl.cat/concurscat/ o emplenar la butlleta que trobareu als comerços (a Torelló la butlleta de paper l'heu de dipositar en una bústia especial amb el logo de la campanya, que trobareu a la biblioteca Dos Rius). Podeu concursar-hi des del 6 fins al 30 de juliol. Al blog hi trobareu tota la informació: bases, premis, col·laboradors, etc.


Més información de la campanya a: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlosona/noticies/25059/campanya-a-l-abril-cada-paraula-val-per-mil-i-al-juliol-val-u
n-sol-al-cnl-d-osona