ELS GUANYADORS DELS PREMIS DE LA CAMPANYA 'BARRIS ANTICS. MOLT PER DESCOBRIR, MOLT PER OFERIR' VAN VISITAR TORELLÓ

El passat dissabte van ser a Torelló les persones guanyadores del premi de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir’. 36 persones de quinze poblacions d'arreu del país van participar en la jornada, que va consistir en una visita guiada al nucli antic i al Museu de la Torneria i un dinar.

Els visitants van ser rebuts per la regidora de Recursos i Organització, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Mercè Faja, que els va acompanyar durant tota la jornada. En total, eren 36 persones provinents d'una quinzena de municipis d'arreu del país. Durant la jornada van poder fer una visita turística pel nucli antic i una visita al Museu de la Torneria. Les dues activitats van anar a càrrec del director del Museu de la Torneria, Gerard Verdaguer.

La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” és una campanya de dinamització comercial impulsada per la Generalitat de Catalunya que s’organitza des del 2011 i en la que aquest any hi han participat 30 municipis de tota Catalunya, entre ells, Torelló. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer el teixit comercial del municipi i al mateix temps premiar i fidelitzar al comprador habitual.

Durant el mes de juny, els comerços que van participar-hi van oferir regals que es van sortejar en 5 lots anomenats “Premis Torelló”. Cada un dels 30 municipis participants també va oferir un premi com a ajuntament a la resta dels municipis. Els afortunats en el sorteig d'aquests premis són els que va

n visitar Torelló el passat dissabte.