ES LLIUREN ELS PREMIS ALS GUANYADORS DE LA CAMPANYA 'BARRIS ANTICS, MOLT PER DESCOBRIR, MOLT PER OFERIR'

La sala d’actes de La Cooperativa va acollir l’acte de lliurament dels premis de la campanya de dinamització del comerç ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, amb la presència de la regidora de Comerç, Mercè Faja. A Torelló, la campanya, organitzada conjuntament pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç, ha comptat amb la participació de 69 comerços.

En total, els premis de Torelló estaven valorats en 4.846,08 euros: 5 premis amb un total de 30 regals, aportats per diferents municipis de Catalunya, amb un valor de 2.770 euros; i 5 premis amb un total de 78 regals aportats pels comerços de Torelló amb un valor de 2.076,08 euros.

La Xarxa de Barris amb Projectes es va crear l’any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments que tenien en marxa un Pla de barris. Dos anys després, es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics, que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d’una prioritat compartida per tots els municipis. L’objectiu és el de recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència.