Torelló participa en la campanya pel comerç de proximitat "BARRIS ANTICS, MOLT PER DESCOBRIR, MOLT PER OFERIR"


Un total de 30 municipis, entre els quals Torelló, participaran aquest mes de juny en la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics dels municipis. Aquesta iniciativa està impulsada per la Generalitat, Pimec i les quatre diputacions. Aquest any Torelló, a més dels premis de Catalunya, repartirà 5 premis procedents del comerços de Torelló, amb un total de 78 regals d’un total de 69 botigues que estan valorats en 2.076 euros. El sorteig es farà coincidint amb la Nit de Botigues, el proper 13 de juliol. Els diferents premis que han aportat els comerços de Torelló s’exposaran en forma d’aparador en una de les parades en lloguer dins del mercat municipal.

En el marc d'aquesta campanya, que porta el lema ‘Comprar al barri té premi’, aquests municipis repartiran 674 premis, valorats en prop de 80.000 euros, entre els clients dels comerços adherits a la campanya. Per cada compra, el client rebrà una butlleta que l’habilitarà per participar en el sorteig d‘un premi principal que consisteix en experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis participants en la campanya. El premi de Torelló consisteix en una visita guiada pel nucli antic de la població, visita al Museu de la Torneria i dinar per a dues persones.

Els comerços de Torelló que s’han adherit a la campanya aporten un regal amb un valor mínim de 20 euros. Aquests regals també es sortegen en forma de lots entre tots els participants a la campanya. Aquest any Torelló, a més dels premis de Catalunya, repartirà 5 premis procedents del comerços de Torelló, amb un total de 78 regals d’un total de 69 botigues que estan valorats en 2.076 euros. El sorteig es farà coincidint amb la Nit de Botigues, el proper 13 de juliol. Els diferents premis que han aportat els comerços de Torelló s’exposaran en forma d’aparador en una de les parades en lloguer dins del mercat municipal i, d’aquesta manera també es visualitza un espai per un futur negoci.

La campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’ es va posar en marxa l’any 2011 amb la participació de 8 municipis. Ara, la seva novena edició es consolida amb la participació de 30 poblacions d’arreu del territori. 

La Xarxa de Barris amb Projectes està formada per ajuntaments que impulsen plans de millora de barris i posen en marxa aquestes campanyes amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics i per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.