'UN NADAL DE CONTE', LA CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ DE TORELLÓ

Un any més, des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s’ha organitzat la campanya de Nadal dels comerços de Torelló. A partir d'avui divendres 14 de desembre, i durant totes les festes nadalenques, els ciutadans de Torelló i tots aquells que visitin el municipi podran trobar, repartits pel poble, set personatges de contes tradicionals, carregant bosses del comerç de Torelló. 

La Caputxeta vermella, els tres porquets, la Blancaneus, en Pinotxo, en Patufet, la rateta que escombrava l’escaleta i el flautista d’Hamelín són les figures que hi ha repartides per Torelló i que, tot aquell qui vulgui, podrà descobrir seguint un circuit mentre busca i troba als personatges. 

L’objectiu d’aquesta campanya és que mentre la gent gaudeixi d’un passatemps fent la recerca d’aquests personatges, també passegi per les diferents zones comercials del municipi i, d’aquesta manera, donar valor i visibilitat a la gran varietat de comerços de Torelló. 

Des de l’organització es proposa que tots aquells que trobin les figures s’hi tirin una foto, la pengin a l’Instagram o Twitter i ho comparteixin utilitzant l’etiqueta #unnadaldeconte.

La campanya també inclou, durant el matí del dissabte 22 de desembre, diversos tallers infantils que es faran a la Plaça de la Sardana i a la Plaça Nova i el matí del diumenge 23 de desmbre també a la Plaça Nova.