PROGRAMES DE FORMACIÓ I ASSESSORAMENT  • PROGRAMA DE FORMACIÓ PER EMPRESES

Iniciem el segon semestre de formació per empreses i emprenedors 2018
Pròximes formació a Torelló:
27/09/2018 Requisits legals i fiscals de la venda online
06/11/2018 Com dissenyar una campanya d’email màrqueting des de zero
15 i 22/11/2018 Taller d’estratègia i creació de continguts de valor
Consulta la programació clicant aquí


  •  PROGRAMA D’ASSESSORAMENT PLA DE COMUNICACIÓ I VENDES

Vols vendre més?
El Servei d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura inicia una nova edició del programa d’acompanyament en el disseny i implantació d’un pla de comunicació.

El programa s’adreça empreses amb l’objectiu final d’augmentar les vendes.

El programa és a mida de les empreses i consta de 26,5 hores totals d’assessorament. A partir de l’anàlisi de la situació actual de l’empresa i de l’àmbit de la comunicació es portarà a terme el treball de definició i disseny de cada una de les accions, així com l’elaboració del pressupost, l’execució i la valoració.

El programa està valorat en 1.700€ i està subvencionat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i Diputació de Barcelona. El cost per l’empresa participant és de 250€.
L’expert que portarà a terme l’acompanyament i assessorament és la Montse Pujol de Badabadoc, agència de comunicació, disseny i consultoria de màrqueting.

COST: 250€
PLACES LIMITADES
INICI DEL PROGRAMA: finals de setembre


  •  PROGRAMA D’ASSESSORAMENT PER A LA GESTIÓ I CONTROL DE COSTOS

 Programa adreçat a petites empreses del territori amb l’objectiu d’acompanyar i proporcionar eines per a saber gestionar i controlar els costos de l’empresa. 

La gestió i el control de costos és clau en el desenvolupament dels projectes de l’empresa, entre d’altres motius, perquè comporta també saber programar els recursos disponibles i avaluar el rendiment dels mateixos: determinant el preu dels productes i serveis, estimant els costos, preparant el pressupost i controlant les variacions, etc...

S’ofereix 3 sessions de formació (2 hores/sessió) i acompanyament i assessorament in situ a l’empresa en matèria de gestió i control de costos (4 sessions. 2 hores/sessió)

COST: totalment subvencionat

PLACES LIMITADES
INICI DEL PROGRAMA: octubre


+ INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: empresa@gesbisaura.cat o 93 859 22 26