ENTREGA DE PREMIS DE LA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL "BARRIS ANTICS. MOLT PER DESCOBRIR, MOLT PER OFERIR"

La sala d’actes de La Cooperativa va acollir l’acte de lliurament dels premis de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, amb la presència de l’alcalde Santi Vivet i del regidor de Comerç, Jordi Rosell. La campanya està organitzada conjuntament pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç.

D'entre les 40.000 butlletes que s'han repartir durant el mes de juny han estat premiades Jahoscar Sarvia, Andrea Alfredo, Carme coromina i Íngrid soler, totes de Torelló i guanyadores dels quatre premis que contenen activtats per fer a algun dels 33 municipis de tota Catalunya que participen a la campanya. A més, David Fortes, de Vinyoles, i els torellonencs Maria Engràcia Sala, Dolors Teixidor, Elady Sánchez i Rafaela Pérez es van endur els cinc premis locals, plens de vals de descompte i promocions als comerços de Torelló.
La Xarxa de Barris amb Projectes es va crear l’any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments que tenien en marxa un Pla de barris. Dos anys després, es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics, que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d’una prioritat compartida per tots els municipis. L’objectiu és el de recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència.