JA S'HAN ENTREGAT ELS PREMIS ALS GUANYADORS DE LA CAMPANYA ‘BARRIS ANTICS, MOLT PER DESCOBRIR, MOLT PER OFERIR’

La sala d’actes de La Cooperativa va acollir l’acte de lliurament dels premis de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, amb la presència de l’alcalde Santi Vivet i del regidor de Comerç, Jordi Rosell. A Torelló, la campanya, organitzada conjuntament pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç, ha comptat amb la participació de 132 comerços.

El primer premi Catalunya va ser per Teresa Gimbert, de Torelló, amb una butlleta lliurada a Duet Stil, mentre que el segon i el tercer d’aquesta categoria van ser per Marc Delgado Rifà, de Manlleu (butlleta de Vidres Mora) i Rita Puig (butlleta de Perruqueria Maido). Els restants afortunats van ser Eudald Viver Fabregó, de Torelló (butlleta de Joieria Codina); Maria Rosa Masachs, de Torelló (butlleta de Joieria Carrera); Renata Mroczkowska, de Sant Pere de Torelló (butlleta de Perruqueria Conxi); Mercè Corral, de Sant Pere De Torelló (butlleta de Clínica Dental Jutglar); Luci Martín (butlleta de Josep Basco Fotògraf); i Montse Font, de Torelló (butlleta de Perruqueria Conxi).

En total, els premis de Torelló estaven valorats en 6.221,20 euros: 3 premis amb un total de 32 regals, aportats per diferents municipis de Catalunya, amb un valor de 2.532,60 euros; i 6 premis amb un total de 139 regals aportats pels comerços de Torelló amb un valor de 3.679,60 euros.

La Xarxa de Barris amb Projectes es va crear l’any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments que tenien en marxa un Pla de barris. Dos anys després, es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics, que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d’una prioritat compartida per tots els municipis. L’objectiu és el de recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència.