LLIURAMENT DELS PREMIS “Barris Antics molt per descobrir, molt per oferir”

En el marc de la Nit de Botigues es va fer el sorteig dels premis de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que coordina el Pla de Barris. En total, van ser 6 premis oferts pels 110 comerços que es van adherir a la campanya, a més del premi de Catalunya. Els premis es van lliurar als guanyadors, aquest dijous, en un acte celebrat a l’Arxiu Municipal, amb la presència de l’alcalde Santi Vivet i del regidor de Comerç, Jordi Rosell.

El premi Catalunya va ser per Núria Puig, amb una butlleta lliurada a Ràdio Comella. Els restants afortunats van ser Anna Escorigüela (butlleta de Cafeteria l’Aràbic), Rosa Sayós (butlleta de Vidres Mora), Marc Campàs (butlleta de Carnisseria Dolors Fontserè), Miquel Bosqued (butlleta de TicGes), Beatriz López (butlleta de Pastisseria Serra) i Anna Malavé (butlleta de Cal Pagès).

Cada panera tenia prop d’una vintena de regals diversos, des de vals de descompte a sopars passant per reparacions informàtiques o revisions de cotxe, monopatins, vals per cafès i fins i tot l’enviament de dues maletes a Espanya o Portugal peninsular per gaudir-ne durant les vacances.

La cinquena edició de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’ sorgeix de la Xarxa de Barris amb Projectes, formada per ajuntaments que impulsen plans de millora de barris, i té l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.

La Xarxa de Barris amb Projectes es va crear l’any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments que tenien en marxa un Pla de barris. Dos anys després, es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics, que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d’una prioritat compartida per tots els municipis. L’objectiu és el de recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència en els municipis.